(:

Nu kommer lite bilder från skolan. Ja det blir kul!
Jag bjuder på den va helt osminkad den dan :D
Ne nu var ja snäll hoppas ni uppskattar det annars blir jag jävligt ARG!!
Nera
xoxo Jag vill skriva Gossip Girl men aa
xoxo Linnea :)

Mat

Nu ska jag äta, det blev den tråkiga svenska (tror jag) maten köttbullar med makaroner! :D Men för att lyxa till våran torsdag gjorde vi (mamma) en stor sallad och zatziki (vet inte hur man stavar till det) Men men till det roliga. När pappa skulle göra köttbullar stekte han inte så många, aa inte så många! Så min syrra fick typ 2 st. Men eftersom min pappa är stolmannen så stekte han på mer! I mitt fall lite för mycket. Min syrra sa kan du typ steka på typ 4 st till. Han bara aa. Men sen gick jag ut i köket för att hämta lite ketchup, och jag tittade ner i stekpannan, jag säger bara OMG! Han hade typ lagt ner typ 100 st hahahahahahahaha Jag och min syrra stod typ och skrattade i hundra år!
Men nu sitter ni (eller vänta det finns typ inget ni men men) och bara men Linnea kom till saken. Men det tragiska är att köttbullarna var saken :/ Men det roliga är att jag har en bild på köttbullarna :D


Så nu har jag delat med mig lite av min torsdag. Hej då!!

xoxo Linnea 😃 🍴

I ❤ 🇺🇸


Jag vill det så sjukt mycket!

Asså jag har alltid velat åka till Usa så länge!!! Men min största största dröm är att åka som utbytesstudent till Usa! Hos många personer kan det låta läskigt, åka till ett land i ett eller ett halvt år, gå i en helt ny skola, bo i en helt främande familj, prata ett helt nytt språk. Men för mig är det en dröm, så klart skulle man sakna sina familj och vänner sjukt mycket. Men tänk hur mycket man mognar och växer som person. Det kanske kan vara jobbig den första veckan i en helt ny skola, nya människor och nytt språk men man skulle lära sig jättemycket.
Jag har läst jättemycket om det här utbytesstudent, gått in på tusen olika sidor och läst miljoner olika bloggar om deras år i t.ex Usa. Och det dom alltid nämner i sina bloggar är, "det var mitt livs upplevelse och jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit"! Därför skulle ja så gärna lite senare i mitt liv åka som utbytesstudent till Usa.
Såklart finns det nackdelar t.ex man kanske inte får den perfekta värdfamiljen i början, men man kan alltid lösa problemen alltså byta familj med hjälp av ert program som man väljer t.ex http://ef.se . Man kanske kan få jättestor hemlängtan. Men alla som jag har läst om som har varit utbytesstudent säger alla dom här jobbiga grejerna, men dom säger också att det var helt underbart, möta en helt ny kultur och det var som att bli inkastat i en high school film.
Men Jag ville bara berätta det för jag tycker om man får chansen så tveka inte. Men jag kanske inte kan säga så mycket själv för jag har inte gjort det. Men eftersom majoriteten säger att det var underbart så kanske ni kan räkna ut själva!
Ändå fast jag kanske inte får eller kan så ska jag försöka så mycket som möjligt!!
Hej Då!!!!

Svenska!

Nu är jag i Skolan och sitter på svenskan vi ska titta klart på en film som heter "Lost in Africa" Men nu börjar lektionen

Hej Då!


Fan!

Fan vad sur jag är! Alltså idag var det konståkning och nu är det första gången jag ska åka utan hjälm för jag tog märke 6 förra veckan. Nej då när jag kommer dit då var det massa hockeykillar där och ska spela! Alltså det var sista gången för terminen och jag såg i fram mot det så sjukt mycket, men såklart inte. Från en väldigt arg tjej!!!!


Skolan

Nu blev det lite mobil blogg!! Är i skolan nu och har precis hämtat mina böcker i skåpet! Jag och min "sociala" vän Paula väntar nu på att lektionen ska börja. Men det är underbart väder ute, soligt men lite blåsigt!! Hoppas jag får mina nya skal till min telefon snart! (Jag fick en IPhone 4s i helgen )

Bloggar snart igen!

Puss Puss // Linnea (Wanilja) <3


Cheerleading

Jag vill vara cheerleader!

Puss Puss // Linnea (Wanilja) <3


Hejsan!

I torsdag så åkte vi till Göteborg!! Alltså jag måste bara säga jag älskar Göteborg, så himla fint alla är så trevliga och det är så sjukt mysigt! Jag var och hälsade på min nya kusin, och jag och min syrra sjöng på hans dop trevligt trevligt. Och jag kunde inte åka ifrån honom han är så sjuk söt och underbar, han bara skrattar hela tiden. Så det var lite (mycket) sorgligt när vi skulle åka hem från släkten :( Jag gråter typ för allting hihihi Men får träffa han snart så det känns bra!! Jag håller fortfarande på med videon det går ganska segt. Har inte tillägnat så mycket tid åt datorn när jag var i Göteborg så projektet stannade upp, men jag ska fortsätta nu.
Så nu kommer lite Just girly things:





































Hahahah bara för att!!

Puss Puss // Linnea (Wanilja) <3



RSS 2.0